Acasa Nissan Noul Nissan Qashqai va fi prezentat pe 7 noiembrie

Noul Nissan Qashqai va fi prezentat pe 7 noiembrie

de Adrian Mitrea

Teaser noul Nissan Qashqai (sursa - Nissan)

A doua generatie a SUV-ului compat Nissan Qashqai va fi prezentata oficial pe 7 noiembrie, a anuntat producatorul auto japonez. Nissan promite ca noul sau model va revolutiona segmentul in care concureaza, pornind de la design, aerodinamica si sisteme de infotainment si asistenta pentru sofer. Qashqai este unul dintre cele mai bine vandute SUV-uri compacte din Europa si prima generatie, lansata in 2007, si-a gasit circa doua milioane de cumparatori pana in prezent.

La fel ca si modelul care va iesi in curand din productie, noul Qashqai va fi produs in uzina britanica Sunderland, care in 2012 a atins un record de 510.572 unitati produse (Qashqai, Juke, Note, LEAF).

Este de asteptat ca noul Qashqai sa aiba un sistem Arround View Monitor mai avansat – cel mai performant din segment la aceasta ora, chiar si pe masina care iese din productie. Paleta de motorizari va include, printre altele, motorul dCi 130 (1,6 litri turbo diesel de 130 Cai Putere) dezvoltat de Alianta Renault-Nissan.

Prin noul Nissan Qashqai, japonezii de la Nissan isi continua agresiv strategia de reinnoire a gamei de SUV-uri, dupa ce recent a fost dezvaluit noul X-Trail.

Lasa un comentariu