Acasa Revista Presei Revista presei, 21 oct: Cati fani au pe Facebook in Romania marcile auto. BMW lucreaza la un i mai mare decat i3

Revista presei, 21 oct: Cati fani au pe Facebook in Romania marcile auto. BMW lucreaza la un i mai mare decat i3

de Adrian Mitrea

Revista Presei

BMW i3 si Volkswagen Golf R au fost cele mai mediatizate modele ale ultimelor trei luni. Un studiu arata ca modelul bavarez a crescut mult in popularitate in al treilea sfert al anului, relateaza Automarket.ro.

Primele trei cele mai vizibile marci auto pe Facebook in Romania au peste 200.000 de fani (like-uri), la polul opus sunt brandurile de masini cu sub 300 de fani, marci exclusiviste precum Ferrari, Lamborghini, Maserati, relateaza wall-street.ro.

Congressmenii americani ii cer lui Obama sa sprijine industria auto japoneza, titreaza voom.ro.

BMW lucreaza deja la un nou model electric, mai mare decat i3, scrie autoindustry.ro.

Primii zece transportatori au avut anul trecut o cifra de afaceri cumulata de peste 422 milioane de euro, in crestere cu 5% fata de anul precedent, potrivit unei analize a ZF realizate pe baza datelor Ministerului Finantelor.

Noul MINI va avea o varianta hibrid plug-in, titreaza autoplay.ro.

Angry Birds Go! e cel mai noi joc din seria Angry Birds, insa, spre deosebire de toate celelalte variante – in care trebuia sa faci tot posibilul sa anihilezi porcusorii ascunsi dupa tot felul de obiecte – noul joc pune personajele deja cunoscute de milioane de oameni in masinute. Scopul: o cursa nebuneasca, plina cu tot felul de surprize, scrie ProMotor.ro.

Lasa un comentariu