Acasa Revista Presei Revista presei, 25 sept: Timisoara ar putea avea transport in comun gratuit. Romanii prefera masinile mai vechi de 10 ani

Revista presei, 25 sept: Timisoara ar putea avea transport in comun gratuit. Romanii prefera masinile mai vechi de 10 ani

de Redactia 0-100.ro

Revista Presei

Cetatenii municipiului Timisoara vor fi chemati la primul referendum local, in primavara, pentru a se exprima cu privire la acordarea gratuitatii pe mijloacele de transport in comun pentru toti concitadinii, a anunţat marti, intr-o conferinta de presa, primarul Nicolae Robu, scrie capital.ro.

O analiza a pietei auto interne arata ca romanii au cumparat mai multe masini vechi decat in anul precedent, fiind preferate cele cu o vechime mai mare de zece ani, scrie Automarket.

Operatorul logistic Gefco Romania, controlat de compania feroviara de stat a Rusiei (RZD), a castigat contracte cu Alro Slatina si cu furnizori ai Ford, astfel ca terminalul din Craiova construit anul trecut de Gefco a ajuns sa genereze 25% din businessul de 42 mil. euro, scrie Ziarul Financiar.

Lamborghini mizeaza pe cresterea din SUA si India, in locul Chinei, scrie informatiiauto.ro.

Excentricul model Mercedes G63 AMG 6×6 este disponibil la vanzare la un pret pe masura, 379.000 de euro faraTVA. Pretul cu toate taxele ajunge in Germania la 451.000 de euro, scrie voom.ro.

Lasa un comentariu