Acasa Revista Presei Revista presei, 3 sept: Draxlmaier se imprumuta pentru a investi in Romania. Jeep lanseaza Wrangler Polar Edition

Revista presei, 3 sept: Draxlmaier se imprumuta pentru a investi in Romania. Jeep lanseaza Wrangler Polar Edition

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) pregateste un imprumut de pana la 65 milioane euro catre producatorul german de piese auto Draexlmaier Group, destinat finantarii unor investitii de 164 milioane euro in mai multe tari est-europene, printre care si Romania, scrie Ziarul Financiar.

Ministrul economiei, Varujan Vosganian, a declarat, la conferinta organizata de CAPITAL, ca populismul de care da dovada clasa politica impiedica Romania sa aiba o legislatie corecta in ceea ce priveste timbrul de mediu.

Un studiu realizat de celebra universitate MIT (Massachusetts Institute of Technology) din Statele Unite ale Americii a scos la iveala numarul deceselor premature cauzate de poluarea din industria energetica, fabrici sau transport rutier, naval si aeronautic, potrivit voom.ro.

Jeep lanseaza la Salonul Auto de la Frankfurt o editie speciala a modelului Wrangler cu doua si patru usi. Este vorba despre Polar Edition, care vine echipata cu elemente estetice noi, dar si echipamente de top, relateaza Automarket.ro.

Audi intoarce Salonul Auto de la Frankfurt cu susul in jos, titreaza informatiiauto.ro.

O sursa din interiorul BMW a dezvaluit ca producatorul auto german va prezenta in curand un concept construit in colaborare cu Toyota care va pava drumul catre modelul Z5, scrie Worldcarfans.com, informatie preluata de autoplay.ro.

Lasa un comentariu