Acasa Revista Presei Revista presei, 26 aug: Misterul Traub. Rabla 2013, prelungit pentru firme si autoritati

Revista presei, 26 aug: Misterul Traub. Rabla 2013, prelungit pentru firme si autoritati

de Adrian Mitrea

Revista Presei

In lumea motocicletelor, numele Traub e una dintre cele mai misterioase aparitii din istorie. Gasita in interiorul unui perete din caramida al unui bloc din Chicago, ca o Ana a lui Manole, Traub este considerata cea mai rara motocicleta de pe planeta, iar misterul despre creatorul sau nu a fost deslusit nici astazi, la aproape 100 de ani de la constructia ei, relateaza ProMotor.ro.

Toyota, cel mai mare constructor auto la nivel mondial, a decis sa renunte la utilizarea unui gaz pentru instalatiile de climatizare ale automobilelor impus de legislatia europeana, urmand exemplul grupului Daimler care a initiat opozitia fata de acest produs din motive de siguranta, relateaza AFP, informatie preluata de Ziarul Financiar.

Muzeul Auto Petersen si-a vandut o parte din colectiile clasice pentru a putea construi o noua cladire, cu un design futurist care imita forma unei masini, informeaza voom.ro.

De la lansarea modelului 190 in 1982 si pana astazi, Mercedes-Benz a livrat 10 milioane de exemplare ale modelului de clasa medie, potrivit Automarket.ro.

BMW Apps aduce mai mult internet si muzica in masina, titreaza informatiiauto.ro.

Termenul pentru depunerea si validarea dosarelor persoanelor juridice si institutiilor publice interesate de Programul „Rabla”, stabilit initial pentru data de 30 august, a fost prelungit pana la 30 septembrie, potrivit Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM), potrivit wall-street.ro.

De ce se tem producatorii auto europeni de Hyundai, titreaza capital.ro.

Lasa un comentariu