Acasa Revista Presei Revista presei, 30 iul: Land Rover planuieste versiuni RS pentru Range Rover Sport si Evoque. Franta a blocat in mod oficial inmatricularile pentru anumite modele Mercedes

Revista presei, 30 iul: Land Rover planuieste versiuni RS pentru Range Rover Sport si Evoque. Franta a blocat in mod oficial inmatricularile pentru anumite modele Mercedes

de Vlad Barza

Revista Presei

Land Rover planuieste versiuni dopate oficial pentru Evoque si RRS. Acest model a fost deja zarit de catre fotografii spioni, iar sursele spun ca va avea 540 CP, scrie Automarket.

Cateva tronsoane pe coridorul Sibiu-Nadlac vor fi gata pana la sfarsitul acestui an, insa la tronsoanele scoase la licitatie in august anul trecut nici acum nu au fost semnate contractele, astfel ca mai devreme de finele anului 2014-primavara anului 2015 nici nu se poate vorbi ca vor fi finalizate lucrarile la portiunea de la Nadlac la Sibiu, scrie capital.ro.

Franta a blocat in mod oficial inmatriculările pentru anumite modele Mercedes-Benz  intrucat nu respecta reglementările comunitare in domeniul mediului, scrie ProMotor.

Audi a pregatit doua noi modele pentru Salonul Auto de la Frankfurt, ce vor fi dezvaluite publicului in premieră mondiala, scrie informatiiauto.ro.

Lasa un comentariu