Acasa Revista Presei Revista presei, 20 iun: Chrysler cedeaza presiunilor si va rechema 2,7 milioane masini. Jaguar Land Rover vrea vanzari de un milion de unitati

Revista presei, 20 iun: Chrysler cedeaza presiunilor si va rechema 2,7 milioane masini. Jaguar Land Rover vrea vanzari de un milion de unitati

de Redactia 0-100.ro

Revista Presei

Dupa ce initial refuzasera sa initieze o actiune de recall ceruta de organizatia americana NHTSA din cauza unor rezervoare amplasate prost, cei de la Chrysler au cedat si vor verifica problema, scrie Automarket.

Constructorul de automobile Volvo testeaza o metoda revolutionara de alimentare a autovehiculelor electrice pe circuitul propriu din Suedia, scrie site-ul de tehnologie Mashable, citat de Ziarul Financiar.

Pe site-ul importatorului marcii Suzuki din Belgia au fost publicate primele imagini cu versiunea restilizata a modelului Swift, inainte de prezentarea oficiala, care era programata pentru sfarsitul lui 2013, noteaza ProMotor.

Compania Jaguar Land Rover are ca tinta de vanzari globale anuale de 750.000 unitati pana la finalul acestei decade, dorind ca in final să ajunga la 1 milion de unitati, scrie informatiiauto.ro.

Lasa un comentariu