Acasa Mitsubishi Mitsubishi recheama 312 pick-up-uri L200 vandute in Romania pentru ca ar putea polua peste limite

Mitsubishi recheama 312 pick-up-uri L200 vandute in Romania pentru ca ar putea polua peste limite

de Adrian Mitrea

Mitsubishi L200 (sursa - Mitsubishi)

M Car Trading, importatorul autovehiculelor Mitsubishi in Romania, recheama in service 312 pick-up-uri L200 (KA4T/KB4T) vandute pe plan local si fabricate in Thailanda deoarece pot polua peste limitele declarate, iar motorul poate functiona defectuos sau chiar se poate opri imprevizibil.

Din cauza unor erori aparute in timpul procesului de fabricatie a software-ului ce gestioneaza sistemul electronic de injectie al motorului sau din cauza unui contact imperfect al mufei senzorului de masurare a debitului de aer din galeria de admisie, filtrul de particule (DPF) al sistemului de depoluare ar putea sa nu functioneze corespunzator. Acest lucru ar duce la infundarea lui, motorul ar avea putere mai scazuta si ar functiona defectuos la ralanti, iar becul de avarie motor se poate aprinde. De asemenea, se poate ajunge chiar la oprirea imprevizibila a motorului.

Mitsubishi spune ca au fost inregistrate incidente, iar actiunea are caracter preventiv.

Printre marcile care au mai anuntat rechemari in tara anul acesta se numara Hyundai, Toyota, Fiat, Mazda, Nissan, Honda, Lexus, si Renault.

Lasa un comentariu