Acasa Revista Presei Revista Presei, 25 apr: Restituiri de peste 160 mil lei din taxa auto, in Q1. Americanii spun NU internet-ului pentru vehiculele aflate in miscare

Revista Presei, 25 apr: Restituiri de peste 160 mil lei din taxa auto, in Q1. Americanii spun NU internet-ului pentru vehiculele aflate in miscare

de Redactia 0-100.ro

Revista Presei

Americanii de la NHTSA au emis o serie de recomandari pentru producatorii de automobile. Acestea vizeaza eliminarea functiilor de SMS si internet ale sistemului multimedia in timp ce vehiculul se afla in miscare, scrie Automarket.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala si Administratia Fondului de Mediu au restituit, in primul trimestru, din taxa auto, circa 161 milioane de lei celor care au castigat in instanta dreptul de recuperare a sumelor achitate, potrivit datelor celor doua institutii, scrie Capital.ro.

Duster si Logan sunt printre cele mai vandute modele in Rusia, unde sunt comercializate sub sigla Renault, informeaza ProMotor.ro.

GM a anuntat ca va investi 230 de milioane de euro pentru noi facilitati de testare la Centrul sau european de dezvoltare de produse amplasat la sediul Opel din Ruesselsheim si in centrul de testare din Dudenhofen, scrie informatiiauto.ro.

Lasa un comentariu