Acasa Revista Presei Revista presei, 17 apr: Opel se orienteaza catre Rusia si Turcia. Noul Nissan Qashqai vine in showroom-uri in 2014

Revista presei, 17 apr: Opel se orienteaza catre Rusia si Turcia. Noul Nissan Qashqai vine in showroom-uri in 2014

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Opel isi intoarce privirea catre Est si mizeaza pe cresterea pietelor din Rusia si Turcia pentru a reveni la profit. Noua strategie va ajuta divizia europeana a americanilor de la General Motors sa contrabalanseze declinul vanzarilor din Vestul Europei prin majorarea exporturilor, relateaza autobis.ro.

Piata de piese de schimb auto ar putea creste si anul acesta, cu sub 5%, valoarea acesteia mentinandu-se la un miliard de euro in ultimii 3 ani, potrivit lui Corneliu Preda, manager Federal Mogul Romania, furnizor global in domeniul tehnologiilor pentru sisteme de propulsie si siguranta, citat de wall-street.ro.

Legendarul pilot britanic Sir Sterling Moss a comis o gafa de proportii la radio BBC, unde a declarat ca nu crede ca femeile pot concura in F1, scrie voom.ro.

Noul Nissan Qashqai ajunge pe piata in 2014 si va include si o versiune hibrida, titreaza informatiiauto.ro.

Jaguar planuieste un model F-Type cu 600 CP, potrivit autoplay.ro.

Plan ambitios pentru importatorul DAF: 1.300 de camioane vandute, dublu fata de anul trecut, titreaza Ziarul Financiar.

Cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai, Mitsubishi va dezvaluit conceptul G4, menit sa anticipeze lansarea unui viitor sedan de clasa mica cu structura din otel ultra-rezistent, scrie Automarket.ro.

Lasa un comentariu