Acasa Revista Presei Revista presei, 2 apr: Viitorul Nissan GT-R ar putea fi hibrid. Programul Rabla 2013 ar putea fi operational din 15 aprilie

Revista presei, 2 apr: Viitorul Nissan GT-R ar putea fi hibrid. Programul Rabla 2013 ar putea fi operational din 15 aprilie

de Adrian Mitrea

Revista Presei

GEFCO Romania a incheiat anul 2012 cu o cifra de afaceri de 42,3 mil. euro, aproape de valoarea inregistrata in 2011, de 43,3 mil. euro, potrivit datelor companiei, anul 2012 fiind primul din ultimii ani in care compania de logistica nu mai puncteaza un avans de doua cifre, scrie Ziarul Financiar.

Viitorul Nissan GT-R ar putea fi hibrid, titreaza voom.ro.

Slovacii de la Tushek nu se opresc doar la Renovatio T500 si au facut publice primele imagini teaser cu cea mai noua creatie a lor, botezata Tushek Forego T700, relateaza promotor.ro.

Toyota vrea sa lanseze o platforma modulara in 2015, potrivit Automarket.ro.

Rovana Plumb: Implementam Programul Rabla incepand cu data de 15 aprilie, in mod cert, scrie money.ro.

Coupe-ul Porsche Cayman ar putea fi oferit intr-o noua declinare de top, GT3, dedicata incursiunilor pe circuitele de mare viteza. Ideea a fost avansata de Andreas Preuninger, responsabilul de proiect al noului 911 GT3 si omul din spatele fiecarei generatii extreme a iconicului model german din ultimii doisprezece ani, relateaza autobis.ro.

Lasa un comentariu