Acasa Revista Presei Revista presei, 27 mar: SIAB va lipsi si in 2013. Cadillac lanseaza noul CTS

Revista presei, 27 mar: SIAB va lipsi si in 2013. Cadillac lanseaza noul CTS

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Salonul International Auto Bucuresti (SIAB) nu va fi organizat nici in acest an potrivit oficialilor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) in contextul in care piata auto nu le va permite importatorilor sa aloce bugetele necesare acestui eveniment, relateaza Ziarul Financiar.

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a invitat companiile italiene sa participe la licitatiile organizate de societatile din subordine si la proiectele in Parteneriat Public Privat ce vor fi dezvoltate minister, scrie capital.ro.

Piata auto japoneza este mare amatoare de vehicule electrice. Cu toate acestea, posesorii nu par a fi multumiti de caracteristicile vehiculelor cu zero emisii si multi dintre ei sustin ca nu ar mai cumpara un asemenea automobil, informeaza Automarket.ro.

Cadillac lanseaza cea de-a treia generatie a modelului CTS cu ocazia Salonului Auto de la New York. Constructorul american mizeaza pe un model complet revizuit, dezvoltat pe o platforma noua, capabil sa se ridice la inaltimea rivalilor sai germani, scrie autobis.ro.

Citroen pregateste un crossover premium, titreaza voom.ro.

Goodyear lanseaza anvelopa EfficientGrip Performance, potrivit informatiiauto.ro.

Lasa un comentariu