Acasa Revista Presei Revista presei, 20 mar: Camionele romanesti se duc tot mai mult catre Est. Romania, tot la coada Europei la capitolul siguranta pe sosele

Revista presei, 20 mar: Camionele romanesti se duc tot mai mult catre Est. Romania, tot la coada Europei la capitolul siguranta pe sosele

de Redactia 0-100.ro

Revista Presei

Desi media deceselor la nivel european a scazut în 2012 cu 9%, Romania este printre putinele tari in care raportul a crescut fata de anul precedent. Suntem pe locul al doilea la capitolul morti pe sosele la milionul de locuitori si ne depaseste doar Lituania, scrie Automarket.

Companiile romanesti de transport cauta tot mai mult sa efectueze operatiuni in afara Uniunii Europene, fiind atrase atat de motorina la jumatate de pret, cat si de tarifele duble sau triple comparativ cu cele din UE, scrie Ziarul Financiar.

PSA Peugeot Citroen a anuntat la Geneva ca pregateste lansarea unei platforme pe baza careia vor fi asamblate aproape jumatate dintre viitoarele modele Peugeot si Citroen, scrie Capital.ro.

Dificultatile financiare din ultima vreme au determinat scoaterea la vanzare a celebrului circuit de la Nurburgring pentru doar 125 milioane de euro. scrie voom.ro.

Lasa un comentariu