Acasa Opel Opel se gandeste sa renunte la SUV-ul Antara

Opel se gandeste sa renunte la SUV-ul Antara

de Adrian Mitrea

Opel Antara Facelift 2011 (sursa - Opel)

Conducerea Opel ia in calcul renuntarea la SUV-ul Antara deoarece mai nou lansatul Mokka pare promitator si are trasaturi optime pentru a ramane singurul SUV Opel, a declarat pentru 0-100.ro Liz Wetzel, sef design interior al Opel. In schimb, daca reactiile publicului vor fi pozitive fata de conceptul ADAM ROCKS, Opel nu va ezita sa bage in productie micul crossover, a spus Wetzel.

Intrebata daca este de parere ca lipseste ceva din gama Opel, Liz Wetzel a raspuns ca „nu”, iar „gama de produse este grozava”.

Ea a infirmat ipoteza lansarii unui model mai mare decat Insignia si a lasat sa se inteleaga ca viitorul SUV-ului Antara este incert. Antara si Corsa sunt cele mai vechi modele din gama Opel.

„Trebuie mai intai sa vedem cum se descurca Mokka. Credem ca acest model are niste trasaturi optime. Antara e mai mare si se pare ca tendinta este sa reduci dimensiunile. (…) Vom vedea cum evolueaza Mokka si poate va fi in regula ca acest model sa fie SUV-ul nostru. Poate nu va fi nevoie de ceva mai mare”, a declarat Wetzel pentru 0-100.ro, la Salonul Auto de la Geneva (7-17 martie).

Mokka este un SUV de clasa B pozitionat la granita superioara a acestui segment, concurand cu Nissan Juke, dar fiind semnificativ mai mare decat acesta.

Opel se orienteaza mai degraba spre SUV-uri mai mici, bazate pe ADAM – masina de segment A recent lansata.

„Astazi ADAM ROCKS este un concept, dar vom studia reactia publicului si daca va fi placut, atunci cu siguranta il vom baga in productie”, a explicat Liz Wetzel.

Pe larg despre conceptul ADAM ROCKS, dar si despre decapotabila Cascada, poti citi pe larg AICI. Aceste doua masini au fost principalele noutati ale Opel pentru Salonul Auto de la Geneva.

Liz Wetzel (sursa - 0-100.ro)

comenteaza si pe gmclub

Lasa un comentariu