Acasa Revista Presei Revista presei, 15 ian: Volkswagen up! electric ar putea costa sub 25.000 euro. Rival pentru Bugatti Veyron venit din SUA

Revista presei, 15 ian: Volkswagen up! electric ar putea costa sub 25.000 euro. Rival pentru Bugatti Veyron venit din SUA

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Succesul tot mai mare al low-cost-ului in Europa, dovedit de renasterea Dacia, i-ar putea determina si pe alti constructori de automobile sa urmeze acelasi model, scrie luni ziarul belgian La Derniere Heure, informatie preluata de capital.ro.

Proteste impotriva Nissan la Salonul Auto de la Detroit, titreaza voom.ro.

Versiunea electrica a lui Volkswagen Up! va avea un pret de ponire mai mic de 25.000 de euro in Franta, anunta un portal specializat in vehiculele ecologice, scrie Automarket.ro.

Americanii ne demonstreaza ca o masina extrem de rapida, care sa se ridice la nivelul titratului Bugatti Veyron in ceea ce priveste acceleratia, nu are nevoie de un pret astronomic pentru a oferi soferilor senzatii tari, relateaza promotor.ro.

Dunlop a fost selectat drept furnizor exclusiv de anvelope pentru cea mai lunga cursa din lume desfasurata pe circuit, competitia Maxi Endurance, care dureaza 48 de ore si va avea loc pentru prima oara la Navarra, in Spania, in perioada 15-17 martie, relateaza informatiiauto.ro.

Lasa un comentariu