Acasa Curiozitati O masina Rolls-Royce Silver Shadow care a apartinut lui Freddie Mercury este scoasa licitatie cu pornire de la 13.500 euro

O masina Rolls-Royce Silver Shadow care a apartinut lui Freddie Mercury este scoasa licitatie cu pornire de la 13.500 euro

de Adrian Mitrea

Rolls-Royce Silver Shadow care a apartinut lui Freddie Mercury (sursa - COYS)

Un automobil Rolls-Royce Silver Shadow care a apartinut starului rock Freddie Mercury este scos la licitatie cu pornire de la 13.500 euro, a anuntat casa de licitatii COYS. Masina va fi pusa in vanzare pe 12 ianuarie, spun organizatorii.

Licitatia va avea loc in cadrul Autosport International din Birmingham, Marea Britanie. Masina, cu volan pe dreapta, a fost cumparata in 1979 pentru Freddie Mercury de catre compania Goose Productions, potrivit COYS.

Acest model de Rolls-Royce, Silver Shadow, se numara printre cele mai accesibile masini de lux rulate de pe piata. Silver Shadow are caroserie monococa si suspensie independenta pentru rotile din spate – elemente constructive moderne pentru vremurile in care a fost conceputa.

Automobilul scos la licitatie a fost putin folosit din 1991 incoace, dupa moartea cantaretului. Masina a ramas in familia acestuia.

Lasa un comentariu