Acasa Mazda Noua Mazda6 vine in Romania cu preturi de lista mai mici decat modelul care a iesit din productie

Noua Mazda6 vine in Romania cu preturi de lista mai mici decat modelul care a iesit din productie

de Adrian Mitrea

Mazda6 2012 (sursa - Mazda)

Noua generatie a Mazda6 ajunge in Romania la preturi cu TVA cuprinse intre 21.690 si 33.190 euro, a anuntat importatorul local. Astfel, noua Mazda6 are preturi de lista mai mici decat modelul care a iesit din productie, dar acesta din urma beneficiaza insa de reduceri de preturi pentru ca dealerii sa scape de stocuri.

Pana acum pretul de pornire pentru cel mai accesibil model Mazda6 cu motor pe benzina de 2 litri (155 CP), cu transmisie manuala cu sase viteze, era de 24.190 euro cu TVA (lista) si 21.190 euro cu TVA (promotie 3.000 euro). Noul model vine cu motorizare de 2 litri pe benzina (145 CP) si cutie de viteze manuala cu sase viteze la un pret de lista de 21.690 euro cu TVA (lista). Noul model are deci un pret de lista cu 2.500 euro mai mic decat al vechiului model, intr-o configuratie echivalenta.

click aici pentru galeria foto

Mazda6 care a iesit din productie avea insa preturi de pornire mai mici pentru versiunile de intrare in gama (1,8 litri benzina 120 CP si transmisie manuala cu cinci trepte) gratie unei echipari mai sarace ca motor si cutie de viteze.

Noua Mazda6 este disponibila in Romania din ianuarie 2013, motoarele diesel fiind biturbo (150 CP si 175 CP).

Mazda6 vine in tara cu patru versiuni de echipare, Emotion, Challenge, Attraction si Revolution. In versiunea de baza, Emotion, noua Mazda6 are in echiparea standard dotari ca: jante din aliaj de 17 inch, sistem de evacuare dublu, aer conditionat, geamuri si oglinzi actionate electric, sistemul i-STOP, sistemul de franare regenerativa i-ELOOP (standard pe motorizarile diesel), sistem audio compatibil MP3, USB, AUX cu comenzi pe volan, stopuri cu iluminare LED, buton de pornire motor, senzori de monitorizare a presiunii din pneuri, airbaguri frontale, laterale, cortina fata-spate si sistemele de control al tractiunii, de stabilitate dinamica si de asistenta la plecarea din rampa.

Noua Mazda6 are preturi identice pentru sedan si break, la generatia anterioara break-ul fiind mai scump.

Preturi Mazda6 (sursa - Mazda Romania)

Lasa un comentariu