Acasa Foto FOTO: Range Rover si revista romaneasca de lux CAESAR au lansat o editie limitata la noua exemplare a SUV-ului Evoque

FOTO: Range Rover si revista romaneasca de lux CAESAR au lansat o editie limitata la noua exemplare a SUV-ului Evoque

de Adrian Mitrea

Range Rover Evoque CAESAR Limited Edition 3 usi (sursa - Premium Auto)

Producatorul auto britanic Land Rover si revista romaneasca de lux CAESAR au lansat o editie limitata la noua exemplare a SUV-ului Range Rover Evoque, aceasta fiind cea mai restransa dintre editiile limitate Range Rover si, totodata, un vector important de imagine pentru revista autohtona. Masinile diesel au un pret de 75.000 euro cu TVA, iar cele pe benzina de 77.000 euro cu TVA, sume identice cu cele ale configuratiilor de top pentru Evoque care nu reprezinta editii speciale.

Colaborarea reprezinta o premiera absoluta pentru Romania, fiind a doua oara la nivel mondial cand Range Rover se asociaza cu o publicatie de lux, dupa Vogue. Editia speciala CAESAR are inscriptionat acest brand pe bara de protectie spate si pe bord, iar tetierele au ambutisate literele AE (de la CAESAR). Acestea sunt cele trei detalii speciale ale editiei limitate, la care se adauga vopseaua caroseriei (Barolo Black).

click aici pentru galeria foto

Lansarea lui Range Rover Evoque CAESAR reprezinta prima asociere dintre un brand 100% romanesc si un producator de automobile de lux, fapt cu atat mai important cu cat acest tip de colaborare este foarte rar intalnit . La nivel mondial, a existat doar o singura asociere intre Range Rover si o revista, si anume colaborarea cu celebra publicatie Vogue. Dincolo de acest detaliu, Evoque CAESAR este cea mai restransa dintre editiile limitate Range Rover. Cealalta serie limitata a modelului Evoque, realizata in colaborare cu Victoria Beckham pentru personalizarea interiorului, a avut 200 de exemplare.

„Avem incredere ca asocierea brandurilor Range Rover Evoque si CAESAR va fi privita pozitiv de catre publicul nostru (…). In termeni ce definesc succesul de piata, Range Rover Evoque a cunoscut, in 2012, un parcurs constant ascendent, cifrele actuale indicand faptul ca pana la finalul anului vor fi livrate in Romania peste de 350 de unitati. In acest sens, sunt de subliniat doua aspecte semnificative, anume faptul ca Range Rover Evoque are toate premisele sa ocupe prima pozitie in ceea ce priveste rezultatul vanzarilor in segmentul premium din care face parte (…)”, a declarat Mihai Ivanescu, director general al Premium Auto – importatorul oficial al marcilor Jaguar si Land Rover pentru Romania.

Editia limitata Evoque CAESAR nu este adresata doar pietei romanesti, semn ca la evenimentul de lansare tinut in Bucuresti au venit si jurnalisti straini din tarile vecine.

„Credem cu tarie ca asocierea dintre Range Rover Evoque si CAESAR va aduce un awareness suplimentar brandului , iar aceasta editie limitata ne va ajuta la realizarea obiectivului nostru, de a ajunge la clienti premium. Referitor la brandul Land Rover in Romania, am devenit mai orientati catre succesul remarcabil si cresterea de care da dovada segmentul de lux, unde intentionam sa ne mentinem si sa ne consolidam pozitia in viitor”, a declarat John Edwards, Global Brand Director Land Rover.

Cele noua unitati ale acestei serii limitate Range Rover Evoque CAESAR beneficiaza de echiparea de top, Dynamique, modificata conform cerintelor CAESAR.

„Seria limitata Evoque CAESAR a fost conceputa din dorinta de oferi clientilor sai o selectie speciala cu un continut tehnic necesar si util pentru o masina de un asemenea calibru. Am tinut mult sa avem cea mai performanta suspensie din industrie – Magnaride – dar si un sistem audio extrem de performant si cel mai nou sistem de navigatie”, a declarat jurnalistul Dan Vardie, fondatorul CAESAR.

Dintre cele sapte unitati cu caroserie in cinci usi, trei sunt cu motorizare pe benzina Si4 (240 CP), iar celelalte echipate cu propulsoare diesel SD4 (190 CP). Cele doua caroserii coupe sunt reprezentate in aceasta serie limitata de un diesel 190 CP si o motorizare pe benzina Si4.

Amfitrioana evenimentului de lansare a fost vedeta TV Mihaela Radulescu, care si conduce un Evoque.

0-100.ro a publicat in decembrie 2011 un test drive cu Range Rover Evoque. Poti revedea testul integral AICI sau doar versiunea video mai jos.

Lasa un comentariu