Acasa Fiat AutoItalia recheama in service cateva automobile Fiat si Lancia pentru diverse probleme

AutoItalia recheama in service cateva automobile Fiat si Lancia pentru diverse probleme

de Adrian Mitrea

AutoItalia Showroom Colentina - Bucuresti (sursa - 0-100.ro)

Cateva masini Fiat si Lancia sunt rechemate in service pentru probleme diverse, cum ar fi prezoanele care fixeaza suportul motor si aprinderea/pornirea motoarelor. Vizate de recall sunt Fiat 500, Fiat Panda, Lancia Ypsilon si Lancia Thema.

AutoItalia recheama 7 unitati Fiat 500 si o unitate Lancia Ypsilon, toate produse in Polonia si echipate cu motor cu doua pistoane (TwinAir), pentru ca pot aparea disfunctionalitati in functionarea propulsorului din cauza unor bobine de aprindere neconforme.

Trei unitati Fiat Panda fabricate in Italia sunt rechemate pentru ca prezoanele de fixare a suportului motor ar putea fi neconforme.

Doua limuzine Lancia Thema produse in Canada sunt rechemate pentru actualizare de software, deoarece este posibil ca pornirea motorului sa se faca cu dificultate uneori, iar alarma poate functiona defectuos.

Printre producatorii auto care au mai facut rechemari in service in 2012, in Romania, se numara Opel, Dacia, Mitsubishi, Honda, Nissan, Porsche, Renault, Chevrolet, Toyota si Seat.

Lasa un comentariu