Acasa Revista Presei Revista presei, 15 oct: Volkswagen pregateste un brand low-cost. Autostrada Sibiu-Pitesti ar putea fi gata in 2020

Revista presei, 15 oct: Volkswagen pregateste un brand low-cost. Autostrada Sibiu-Pitesti ar putea fi gata in 2020

de Redactia 0-100.ro

Revista Presei

Consiliul Volkswagen are de mai mult timp pe masa ideea unui brand low-cost. marca ar ruma să concureze Dacia in Europa de Est, in America Latina si in Africa, scrie Automarket.

Operatorul logistic Gefco Romania estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de aproape 50 de milioane de euro, cel mai inalt nivel din ultimii sapte ani, fata de aproximativ 43 mil. euro anul trecut, cresterea fiind generata atat de cresterea portofoliului de clienti, cat si de extinderea businessului catre est, scrie Ziarul Financiar.

Soferii surprinsi de Politia Rutiera circuland pe drumuri cu zapada, gheata sau polei cu autoturisme fara cauciucuri de iarna risca sa plateasca in aceasta iarna amenzi mai mari cu 4,5% comparativ cu anul trecut, scrie ProMotor.

Coridorul IV paneuropean va fi finalizat in anul 2020, segmentul de autostrada Sibiu-Pitesti urmand sa fie construit cu finantare din fonduri europene, alocate in cadrul programului operational 2014-2020, a declarat un secretar de stat în MTI, citat de informatiiauto.ro.

Lasa un comentariu