Acasa Foto UPDATE, PARIS LIVE: Toate premierele auto in 250 de imagini. Sinteza acoperirii salonului auto

UPDATE, PARIS LIVE: Toate premierele auto in 250 de imagini. Sinteza acoperirii salonului auto

de Adrian Mitrea

Renault Clio IV la Salonul Auto de la Paris 2012 (sursa - 0-100.ro)

Toate premierele de la Salonul Auto de la Paris (27 septembrie-14 octombrie) au fost dezvaluite, iar 0-100.ro iti prezinta cateva fotografii reprezentative cu fiecare model sau concept in parte, inclusiv detalii cu interiorul si de sub masini. Noul Renault Clio in versiuni hatchback, R.S. si Estate, noul Volkswagen Golf si versiunile GTI si BlueMotion, conceptul Audi crosslane coupe, Mazda6 si multe altele in galeria foto din acest articol.

click aici pentru galeria foto cu toate premierele

Cum arata standul Dacia de la Paris poti vedea intr-o galerie foto distincta, mai jos. De asemenea, informatii relevante despre noile Sandero, Logan si Sandero Stepway, inclusiv preturi, poti citi AICI si AICI.

click aici pentru galeria foto de la standul Dacia

Majoritatea premierelor din Grupul Volkswagen au fost dezvaluite intr-un eveniment de avanpremiera tinut in seara zilei de 26 septembrie pe care il poti revedea AICI.

Si Opel ADAM, cel mai mic model Opel, a avut parte de un eveniment de lansare in avanpremiera in Paris, detalii AICI.

0-100.ro a fost prima si singura publicatie care a obtinut cu 24 de ore inainte de premiera mondiala imagini cu noul Sandero Stepway, dupa cum am scris AICI.

Echipa 0-100.ro a participat la evenimentele principale de la Paris in zilele de 26, 27 si 28 septembrie. Sambata, 29 septembrie, este prima zi de Salon dedicata publicului larg, care are acces pana pe 14 octombrie.

Mai jos poti revedea clipurile realizate de echipa 0-100.ro de la Paris, in ordinea in care s-au desfasurat.

Dupa 1 octombrie vom publica topuri cu cele mai importante lansari (masini de serie si concepte), cu imagini video HD filmate la Salon.

Echipa 0-100.ro va multumeste pentru interes si comentarii si isi cere scuze pentru momentele in care situl a functionat mai greu sau a fost inaccesibil – situatie creata de un trafic foarte mare intr-un interval scurt.

Corespondenta de la Paris.

Lasa un comentariu