Acasa Revista Presei Revista presei, 18 sept: Fiat e chemat sa dea socoteala in fata Guvernului Italiei. Cresterea TVA in Spania a lovit dur piata auto

Revista presei, 18 sept: Fiat e chemat sa dea socoteala in fata Guvernului Italiei. Cresterea TVA in Spania a lovit dur piata auto

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Grupul Fiat trebuie sa dea rapid explicatii referitoare la strategia de dezvoltare in Italia, a declarat luni ministrul Muncii Elsa Fornero, dupa ce constructorul auto a sugerat saptamana trecuta ca ar putea revizui activitatile in Italia din cauza crizei din Europa, relateaza money.ro.

Honda aduce la Salonul Auto de la Paris facelift-ul lui CR-Z si versiunea 1.6 diesel lui Civic. Hibridul de la Honda va avea un motor mai puternic, spun reprezentantii marcii, scrie Automarket.ro.

David Coulthard la volanul noului Mercedes-Benz SLS AMG GT, titreaza voom.ro.

Vanzarile de masini au scazut semnificativ in Spania, in primele doua saptamani din septembrie, in urma majorarii TVA, a anuntat luni Asociatia vanzatorilor de automobile (Ganvam), acesta fiind primul semnal ca majorarea taxelor afecteaza profund cheltuielile consumatorilor, transmite Reuters, informatie preluata de finantistii.ro.

Cum rastoarna rusii o cisterna de combustibil?, titreaza promotor.ro.

Lasa un comentariu