Acasa Porsche Porsche pregateste lansarea unei versiuni break a limuzinei Panamera

Porsche pregateste lansarea unei versiuni break a limuzinei Panamera

de Adrian Mitrea

Porsche Panamera (sursa - Porsche)

Porsche va dezvalui in toamna, la Salonul Auto de la Paris (27 septembrie-14 octombrie), un concept de Panamra break, care ar putea ajunge si in productia de serie in anii urmatori, daca reactiile publicului vor fi pozitive, scrie autoweek.com, citand surse din cadrul Porsche.

„Este o propunere la care ne uitam pentru a duce Panamera catre noi clienti”, a declarat o sursa din cadrul producatorului auto german de masini sport Porsche.

Noua versiune de caroserie ar putea purta denumirea shooting break, adica va fi un break cu linii foarte dinamice, in stilul Mercedes-Benz CLS Shooting Brake.

Mai aproape de realitate si confirmat pentru lansare in 2013 este insa SUV-ul Macan, fratele mai mic al lui Cayenne. Ramane de vazut daca Macan va debuta la Paris sau aceasta noutate va fi pastrata pentru Salonul Auto de la Geneva din primavara anului viitor.

O alta noutate asteptata de la Porsche este masina sport hibrida 918 Spyder, in varianta de serie. Acest model va fi cel mai scump Porsche construit vreodata, cu un pret de 645.000 euro.

In plus, Wolfgang Hatz, executiv Porsche, a confirmat pentru 0-100.ro ca pe final de 2012 va fi lansata si noua generatie a modelului sport Cayman.

Lasa un comentariu