Acasa Curiozitati VIDEO: Un sofer de taxi din Londra si-a transformat masina in hotel pentru turistii veniti sa vada Jocurile Olimpice

VIDEO: Un sofer de taxi din Londra si-a transformat masina in hotel pentru turistii veniti sa vada Jocurile Olimpice

de Adrian Mitrea

Hotel Cabbie (sursa - captura CNN)

Un sofer de taxi din Londra, Marea Britanie, si-a transformat masina intr-un hotel pe roti pentru a-i gazdui pe cei care doresc sa doarma peste noapte la un pret rezonabil, in contextul in care locurile de cazare din oras sunt foarte putine sau inexistente in aceasta perioada a anului, cand capitala Regatului Unit gazduieste Jocurile Olimpice 2012, informeaza CNN.

Pretul pentru o noapte de cazare in taxi este de 75 dolari/noapte (circa 60 euro) si pentru acces la toaleta oaspetii trebuie sa apeleze la casa soferului de taxi, David Weekes, in fata careia sta parcata masina peste noapte.

Lui David Weekes ideea i-a venit dupa ce s-a gandit ca masina oricum sta degeaba noaptea, iar numarul de turisti este foarte mare. Paradoxal, soferii de taxi se plang de scaderea comenzilor in perioada JO 2012 pentru ca orasul este atat de aglomerat incat calatoriile dureaza mai mult si preturile cresc din acest motiv, evident.

Lasa un comentariu