Acasa Revista Presei Revista presei, 25 iul: Opel ar putea reinvia numele Omega. BMW Romania a avut cel mai bun semestru din ultimii patru ani

Revista presei, 25 iul: Opel ar putea reinvia numele Omega. BMW Romania a avut cel mai bun semestru din ultimii patru ani

de Vlad Barza

Revista Presei

Fostul CEO al Opel, Karl-Friedrich Stracke, a dezvaluit ca in laboratoarele de la Russelsheim se pregateste o noua „nava amiral”, un model superior lui Insignia, iar presa germana, citand mai multe surse, estimeaza ca ar fi vorba despre resuscitarea lui Omega, potrivit autobis.ro.

Vanzarile de automobile Dacia din Romania in prima jumatate a anului au fost depasite pentru prima data de cele din Italia, Turcia si Spania, piata locala coborand pe locul sase in topul constructorului, scrie Ziarul Financiar.

Skoda va incerca repozitionarea modelului Octavia odata cu lansarea noii generatii. Modelul ceh va fi mai mare, va avea o calitate superioara, va fi mai rafinat si va avea solutii de propulsie alternative, relateaza Automarket.ro.

BMW Group a inregistrat cea mai buna jumatate de an pe piata locala de dupa 2008. Pana in iunie 2012 au fost livrate in total 964 de modele BMW (2011: 800/+20,1%) si 75 MINI (2011: 65/+15,4%), informeaza money.ro.

Lasa un comentariu