Acasa Revista Presei Revista presei, 11 iul: MINI va produce in serie Paceman. Un tronson de autostrada ar putea fi terminat inainte de termen

Revista presei, 11 iul: MINI va produce in serie Paceman. Un tronson de autostrada ar putea fi terminat inainte de termen

de Vlad Barza

Revista Presei

MINI a confirmat oficial ca SUV-ul compact Countryman va primi un frate coupe care va completa astfel gama pe care marca o ofera pe pietele in care este prezenta. Noul model va fi denumit Paceman si se va inspira din conceptul cu acelasi nume pe care Mini l-a prezentat in ianuarie 2011, la Detroit, scrie Automarket.

Asocierea Spedition UMB, Tehnostrade si Carena SpA Impresa di Costruzioni se afla pe ultima suta de metri cu lucrarile la tronsonul de autostrada Timisoara-Lugoj (lotul 1), cu o lungime de 9,5 kilometri, ceea ce arata ca si in Romania o autostrada poate fi finalizată înainte de termen, scrie Capital.

Conform oficialilor Lexus, noul LS va debuta pe 30 iulie cu ocazia unui eveniment special sustinut in San Francisco, America, scrie ProMotor.

BMW Group a inregistrat vanzari-record pentru primele sase luni ale anului, cu un total de 900.539 de automobile livrate la nivel mondial, o crestere de 8,1% fata de aceeasi perioada a anului trecut (2011: 833.391 unitati), scrie Autobis.ro.

Lasa un comentariu