Acasa Revista Presei Revista presei, 10 iul: S-a scumpit din nou benzina. 60% dintre vehiculele verificate de RAR au prezentat probleme

Revista presei, 10 iul: S-a scumpit din nou benzina. 60% dintre vehiculele verificate de RAR au prezentat probleme

de Vlad Barza

Revista Presei

O publicatie italiana a aflat pretul de pornire al inlocuitorului lui Ferrari 599 GTB pe piata din Italia. F12 Berlinetta pleaca de la 274.000 de euro fara taxe, scrie Automarket.

Registrul Auto Roman (RAR) a anuntat rezultatul controalelor efectuate în trafic in perioada 1 aprilie – 30 iunie. Conform institutiei, 59,3% dintre cele 22.474 de vehicule verificate au fost neconforme, scrie Capital.

Afacerile din comertul auto au scazut cu 2,3% in primele cinci luni ca serie bruta, iar ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate s-au diminuat cu 1,9%, a anuntat INS, scrie Ziarul Financiar.

Ca urmare a evolutiilor cotatiilor internationale la produsele petroliere cat si a cursului valutar, OMV Petrom, Rompetrol si Lukoil au anuntat majorarea preturilor la sortimentele de benzina si motorina comercializate, scrie informatiiauto.ro.

Lasa un comentariu