Acasa Revista Presei Revista presei, 26 iun: Traficul rutier mondial s-a decongestionat cu 17% in 2011. Facelift discret pentru Suzuki Jimny

Revista presei, 26 iun: Traficul rutier mondial s-a decongestionat cu 17% in 2011. Facelift discret pentru Suzuki Jimny

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Traficul rutier la nivel mondial s-a decongestionat cu 17% anul trecut, comparativ cu 2010, iar trendul de reducere a aglomeratiei pe drumurile publice a continuat si in primele 5 luni din 2012, din cauza agravarii problemelor economice, in special in Europa, potrivit unui raport publicat recent de catre INRIX, companie specializata in monitorizarea si furnizarea de solutii de optimizare a traficului rutier, informeaza autobis.ro.

Porsche se reprofileaza: Compania ar putea face in curand investitii mai mari in energie decat in automobile sport, titreaza MEDIAFAX.

Producatorul auto nipon Nissan Motor Co a anuntat luni ca va construi o noua fabrica in China, de 5 miliarde de yuani (785 milioane de dolari), impreuna cu partenerul sau chinez Dongfeng Motor Co, transmite Reuters, informatie preluata de capital.ro.

Dodge a reusit sa vanda primul exemplar Dodge Viper cu suma de 300.000 de dolari. Suma va fi donata unei fundatii care lupta impotriva cancerului, relateaza Automarket.ro.

Facelift de 2012 pentru Suzuki Jimny, cel mai mic offroader din Europa, titreaza promotor.ro.

Lasa un comentariu