Acasa Honda Honda Romania recheama in service 247 de SUV-uri CR-V pentru ca farurile s-ar putea stinge accidental

Honda Romania recheama in service 247 de SUV-uri CR-V pentru ca farurile s-ar putea stinge accidental

de Adrian Mitrea

Honda CR-V 2 (sursa - Honda)

Honda a demarat o campanie de rechemare in service pentru 247 de SUV-uri compacte CR-V, model 2002-2004, deoarece luminile de intalnire se pot stinge accidental, fapt ce poate creste riscul de accident.

„Comutatorul de lumini care controleaza farurile si semnalizatoarele, este conectat la instalatia electrica principala a masinii prin intermediul unui conector. Acest conector utilizeaza terminale la fiecare capat al cablurilor care vin de la comutatorul de lumini. Cand este actionat comutatorul de lumini poate aparea o miscare a conectorului si implicit o miscare a terminalului de la faza mica (luminile de intalnire) din conector. Aceasta miscare a terminalului de la faza mica din conector poate crea un contact imperfect intre comutatorul de lumini si terminalul pentru luminile de intalnire. Acest contact imperfect poate conduce la intreruperea luminilor de intalnire in timpul mersului, fapt ce poate creste riscul de accident, a anuntat Honda.

Nu au fost inregistrate incidente, iar campania de rechemare in service pentru cele 247 de masini CR-V are scop preventiv, spune constructorul auto japonez. Reparatia se va face gratuit, in maximum 1,2 ore.

Printre marcile care au facut rechemari anul acesta in tara se numara Dacia, Mitsubishi, Honda, Porsche, Renault, Chevrolet si Nissan.

Lasa un comentariu