Acasa Romania ISU Bucuresti-Ilfov are noi autovehicule de interventie, dupa investitii de 10 milioane euro. Grupul Radacini incaseaza cea mai mare parte din suma

ISU Bucuresti-Ilfov are noi autovehicule de interventie, dupa investitii de 10 milioane euro. Grupul Radacini incaseaza cea mai mare parte din suma

de Adrian Mitrea

Noi Autospeciale ISU (sursa - 0-100.ro)

Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta (ISU) din Bucuresti si Ilfov primesc 38 de noi autovehicule pentru interventii, dupa investitii de 45,55 milioane lei (peste 10 milioane euro). Cei mai multi bani sunt incasati de Grupul Radacini, fiind contractorul principal si compania care a modificat autovehiculele si le-a echipat cu tehnica specifica.

Toate echipamentele sunt achizitionate de Asocia de Dezvoltare Intercomunitara Bucuresti Ilfov (ADIBI) si date in folosinta, gratuit, prin contracte de comodat pe 5 ani, (1) Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dealul Spirii al Municipiului Bucuresti si (2) Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Codrii Vlasiei al judetului Ilfov.

Cele mai multe autovehicule sunt Volvo (FL si FMX), insa exista si sase unitati Opel Movano si un Iveco Magirus.

Echipamentele de pe autovehicule sunt de regula mai scumpe decat vehiculul in sine, in cazul masinilor Opel Movano circa 70% din valoarea de peste 80.000 euro a  unei autospeciale fiind reprezentata de echipamente.

Grupul Radacini – controlat de omul de afaceri roman Ali Madadi, de origine iraniana – este unul dintre cele mai mari din Romania care comercializeaza autovehicule si are in portofoliu marcile Opel, Chevrolet, Citroen, Suzuki, Mazda si Cadillac. Directorul general al Grupului Radacini este Nicolae Sorescu.

Noi autovehicule ISU Bucuresti si Ilfov (sursa - 0-100.ro)

Opel Movano ISU (sursa - 0-100.ro)

Interior Opel Movano ISU (sursa - 0-100.ro)

Iveco Magirus ISU (sursa - 0-100.ro)

Volvo FL ISU (sursa - 0-100.ro)

Lasa un comentariu