Acasa Revista Presei Revista presei, 11 apr: Mai multi romani vor o masina noua in 2012. Audi anunta cel mai bun trimestru din istoria sa

Revista presei, 11 apr: Mai multi romani vor o masina noua in 2012. Audi anunta cel mai bun trimestru din istoria sa

de Radu Preda

Revista Presei

Un procentaj de 14% dintre romani doresc sa achizitioneze o masina in 2012, arata studiului Observator Cetelem. Fata de anul trecut, ponderea persoanelor care au o astfel de intentie s-a majorat cu doua puncte procentuale, aceasta fiind cea mai mare crestere inregistrata in tarile in care a fost realizat sondajul. in schimb, in Romania a scazut numarul celor care intentioneaza sa-si ia o motocicleta sau un scuter de la 3% anul trecut la 2% in acest an, scrie autobis.ro.

Senatul a adoptat tacit, marti, o initiativa legislativa care prevede ca vehiculele parcate neregulamentar sa fie ridicate şi depozitate in locuri special amenajate doar daca reprezinta un obstacol pentru circulatie, obtureaza traficul rutier sau accesul in institutiile publice, scrie Ziarul Financiar.

Cromarea plasticului a devenit posibila datorita nanotehnologiei, relateaza Automarket.ro.

Audi anunta cel mai bun trimestru din istoria sa, titreaza capital.ro.

Dupa succesul pe care l-a inregistrat cu anvelopa sa de moto RoadSmart, Dunlop vine acum cu o noua inovatie, aducand tuturor conducatorilor de scuter posibilitatea unui confort sporit, a unei sigurante mai mari si a unei mai bune manevrabilitati, prin lansarea pe piata a noii anvelope ScooterSmart, informeaza voom.ro.

Editie speciala de la Ferrari pentru cei 20 in China, titreaza promotor.ro.

Lasa un comentariu