Acasa Chevrolet Radacini deschide trei showroom-uri noi in Bucuresti, pentru Opel, Chevrolet si Citroen – investitie de 3 milioane euro

Radacini deschide trei showroom-uri noi in Bucuresti, pentru Opel, Chevrolet si Citroen – investitie de 3 milioane euro

de Adrian Mitrea

Logo Radacini Motors (sursa - Radacini Group)

Grupul Radacini va inaugura in mai sau iunie trei showroom-uri auto noi in Bucuresti, cate unul pentru fiecare dintre marcile Opel, Chevrolet si Citroen, a declarat pentru 0-100.ro directorul general al Radacini, Nicolae Sorescu. Investitia totala se ridica la circa trei milioane euro.

Potrivit acestuia, cele trei showroom-uri vor fi amplasate unul langa celalalt si vor beneficia si de service, iar standardele de expunere a masinilor vor fi mai ridicate, conform noilor cerinte ale producatorilor.

„Vor fi amplasate pe Bulevardul Iuliu Maniu 246, imediat langa Turbomecanica, pe dreapta, pentru ca Turbomecanica va fi demolata si va fi construit un mare spatiu comercial. Ne-am gandit ca este o buna oportunitate pentru noi sa ne aliniem acestui spatiu comercial si, fata de showroom-urile existente, vom avea inca trei showroom-uri: Citroen, Chevrolet, Opel”, a spus Sorescu.

Showroom-urile Citroen si Chevrolet vor avea in jur de 400 metri patrati (mp), iar Opel 555 mp.

„In spatele showroom-urilor avem si service pentru cele trei marci, deci va fi un complex cu toate facilitatile. (…) Ne adaptam noilor standarde existente pentru ca dorim sa avem intreaga gama de produse. De exemplu, la Opel vom avea si modelul Ampera, acesta avand un spatiu separat. La Chevrolet vom avea Camaro. Deci aceste spatii trebuie sa aiba noile standarde”.

Amplasamentele deja existente vor deveni sateliti ai noilor reprezentante si deci pot ramane la standardele trecute.

„Chiar daca e un pic de criza, noi am crescut si am cautat sa devenim reprezentativi. Nu in ultimul rand, este o zona cu un vad comercial foarte mare, in care vrem sa fim prezenti. Sa nu uitam ca in zona avem scoala de meserii a grupului si acesta este un lucru foarte bun pentru ca elevii, cursantii, vor putea vedea masinile pe viu, iar orele de practica se vor face in service, desigur, trecand mai intai prin atelierul scoala. Aceasta scoala de meserii este foarte orientata spre practica si vor avea ateliere de clasa unde vor demonta, asambla, apoi atelierul scoala, unde efectiv vor pune mana la treaba, si in etapa a treia vor intra efectiv in service”, a explicat Sorescu.

Service-ul deja exista si el va fi modernizat si adus la standarde pentru marcile Opel, Chevrolet si Citroen.

Cele trei noi showroom-uri vor fi amplasate pe un teren care apartine companiei Master SA, parte a Grupului Radacini. Acest teren a fost achizionat in urma 4-5 ani si a costat circa 14-16 milioane euro, potrivit lui Sorescu.

Grupul Radacini este unul dintre cele mai mari din Romania care comercializeaza autovehicule si are in portofoliu marcile Opel, Chevrolet, Citroen, Suzuki, Mazda si Cadillac.

Lasa un comentariu