Acasa Dacia Geneva Live: Dacia Lodgy in imagini. Are navigatie, senzori de parcare, scaune incalzite. Sandero Stepway 2 si Duster Delsey sunt alte doua premiere

Geneva Live: Dacia Lodgy in imagini. Are navigatie, senzori de parcare, scaune incalzite. Sandero Stepway 2 si Duster Delsey sunt alte doua premiere

de Adrian Mitrea

Dacia Lodgy (sursa - 0-100.ro)

Masina de familie Lodgy, ce poarta „eticheta” fabricat in Maroc, este vedeta de la standul Dacia, avand dotari precum navigatie, scaune incalzite si senzori de parcare. Celelalte doua premiere de la standul Dacia sunt Sandero Stepway 2 si editia speciala Duster Delsey.

click aici pentru galeria foto de la standul Dacia

Dacia Lodgy va fi lansata in pana in vara. Potrivit constructorului, masina a fost testata pe 1,9 milioane km, pe drumuri sinuoase, pavate, prin praf si alte conditii extreme.

Informatii esentiale Dacia Lodgy

  • preturi cuprinse intre 9.500 si 14.700 euro cu TVA
  • motorizare noua, de 1,2 litri turbo pe benzina, cu 115 Cai Putere
  • 4 airbag-uri in echiparea standard
  • sistem de navigatie cu touchscreen (MEDIA NAV) – dotare optionala pentru 300 euro cu TVA
  • conectivitate Bluetooth
  • prize USB si jack
  • limitator de viteza si senzori de parcare spate (optional, in acelasi pachet)
  • scaune fata incalzite (optional pentru versiunea de top Laureate)

Duster Delsey

Dacia propune o serie limitata pentru modelul Duster, intitulata Duster Delsey. Bazata pe versiunea Laureate, aceasta afiseaza un aer sportiv.

Toate elementele de design specifice acestei variante – jante de aluminiu si carcase ale oglinzilor retrovizoare de culoare gri inchis metalizat, ornament cromat al tevii de esapament, o noua culoare la exterior, Gris Olive, si o noua ambianta interioara – vor fi disponibile in Romania in a doua jumatate a anului.

Sandero Stepway 2

Versiunea Stepway a lui Sandero afiseaza acum un stil si mai modern. Gama de culori (Rouge de Feu, Gris Platine si Gris Comete), se imbogateste cu o noua nuanta – Brun Cajou, disponibila deja pe modelul Duster.

Sandero Stepway 2 evolueaza la nivelul interiorului, care acum dispune de materiale noi, de doua ambiante noi (gri si rosu) si de un nou radio CD MP3 cu satelit de comanda pe volan, priza jack, USB, Bluetooth. Optional este disponibil „pachetul piele”.

Sandero Stepway 2 va beneficia de un nou motor de 1,6 litri de 105 CP pe Bioetanol. Sandero Stepway 2 va putea fi comandat de clientii din Romania incepand cu luna aprilie.

Lasa un comentariu