Acasa Foto VIDEO, FOTO: Jaguar prezinta XF Sportbrake si un nou slogan pentru marca

VIDEO, FOTO: Jaguar prezinta XF Sportbrake si un nou slogan pentru marca

de Adrian Mitrea

Jaguar XF Sportbrake (sursa - Jaguar)

Jaguar vine la Salonul Auto de la Geneva (6-18 martie) cu versiunea de caroserie break a limuzinei medii XF, denumita Sportbrake, care este mai lunga cu 5 mm fata de sedan si cu 70 kg mai grea. Totodata Jaguar dezvaluie si un nou slogan pentru marca: „How alive are you?” (Cat de viu esti?) si o sigla revizuita.

Jaguar XF Sportbrake are un portbagaj de 550 litri care poate ajunge la 1.675 litri prin rabatarea spatarelor scaunelor din spate. Inchiderea portbagajului este electrica si beneficiaza de functia soft close  care impiedica trantirea haionului si faciliteaza inchiderea sa corecta.

click aici pentru galeria foto

In segmentul breakurilor premium de clasa medie, Jaguar XF Sportbrake are cel mai mic portbagaj: BMW Seria 5 Touring are 560/1670 litri, Audi A6 Avant are 565/1.680 litri, iar Mercedes-Benz Clasa E T-Modell este liderul incontestabil al segmentului, cu 695/1.950 litri.

Fata de XF sedan, Sportbrake are suspensie spate pneumatica, la fel ca principalii rivalii din segment: BMW Seria 5 Touring si Mercedes-Benz Clasa E T-Modell. Pe Audi A6 Avant suspensia pneumatica poate fi comandata optional.

XF Sportbrake va veni fie cu un turbo diesel de 2,2 litri (190 Cai Putere), fie cu unul de 3 litri (240 sau 275 Cai Putere). Ambele propulsoare vor fi cuplate la o transmisie automata cu opt viteze, care transmite puterea rotilor din spate.

Lasa un comentariu