Acasa BMW FOTO: BMW prezinta conceptul M 135i, care anunta varianta cu trei usi a Seria 1 si o versiune de performanta a acestui model

FOTO: BMW prezinta conceptul M 135i, care anunta varianta cu trei usi a Seria 1 si o versiune de performanta a acestui model

de Adrian Mitrea

BMW Concept M135i (sursa - BMW)

Simultan cu premiera mondiala a primelor modele din gama BMW M Performance Automobiles (diesel tri-turbo), BMW aduce la Salonul Auto de la Geneva (6-18 martie) si conceptul M 135i care dezvaluie cum va arata Seria 1 cu trei usi si anunta totodata specificatiile unei viitoare versiuni de performanta a acestui model. Cu alte cuvinte, BMW Concept M135i este prototipul primului automobil BMW M Performance Automobiles ce dispune de un motor pe benzina, cu sase cilindri dispusi in linie.

M 135i utilizeaza experienta BMW din sporturile cu motor pentru dezvoltarea principalelor componente: sasiul si tehnologia suspensiei, caracteristicile aerodinamice si sistemul de franare.

click aici pentru galeria foto

Motorul pe benzina utilizat are sase cilindri dispusi in linie, tehnologie M Performance TwinPower Turbo si o putere maxima de peste 300 CP. Masina este dotata cu jante M din aliaj usor, de 18 inch, cu spite duble.

„Datorita aspectului dinamic distinctiv, BMW Concept M135i ofera perspective interesante pentru dezvoltarea viitoare a gamei de modele BMW Seria 1. In acelasi timp, este un semnal clar pentru extinderea noii categorii de produse BMW M Performance. Automobilele BMW M Performance, care vor fi prezentate la Salonul Auto de la Geneva si vor fi lansate in scurt timp dupa aceea, sunt propulsate de cel mai performant motor diesel cu sase cilindri existent in lume pentru modele de serie”, se arata intr-un comunicat BMW.

Pe larg despre celelalte noutati pe care BMW le aduce la Geneva poti citi AICI.

BMW Concept M135i (sursa - BMW)

Lasa un comentariu