Acasa Citroen Revista presei, 14 feb: Mazda aduce si la Geneva conceptul care da indicii clare despre noua generatie Mazda6. Bugatti Veyron, cea mai excentrica masina SH scoasa la vanzare in tara

Revista presei, 14 feb: Mazda aduce si la Geneva conceptul care da indicii clare despre noua generatie Mazda6. Bugatti Veyron, cea mai excentrica masina SH scoasa la vanzare in tara

de Vlad Barza

Revista Presei

Mazda va prezenta in premiera europeana la Salonul de la Geneva conceptul Takeri care anticipeaza designul si tehnologiile care se vor  regasi pe noua generatie a sedanului Mazda6, scrie Automarket.

Citroen preia in Franta modelul comercial al Renault si ofera masina electrica C-Zero la un pret de 11.200 euro, inchiriind bateriile clientilor pentru „abonamente” lunare cuprinse intre 80 si 140 euro. Pretul initial al masinii contine atat subventia venita de la autoritati, cat si un discount important al producatorului, scrie ProMotor.

Bugatti Veyron conduce topul celor mai excentrice mașini second hand scoase la vânzare în 2011, conform clasamentului întocmit de Auto.ro, informeaza Capital.

Subaru aduce la Geneva in premiera europeana modelele  BRZ si Impreza hatchback, scrie voom.ro.

Lasa un comentariu