Acasa Revista Presei Revista presei, 24 ian: Programul Rabla are bani pentru 30.000 masini in 2012. Toyota Prius intra in dotarea Politiei din Berlin

Revista presei, 24 ian: Programul Rabla are bani pentru 30.000 masini in 2012. Toyota Prius intra in dotarea Politiei din Berlin

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Programul „Rabla” din acest an, prevazut sa debuteze in luna februarie, va avea un buget de 114 milioane lei, echivalentul casarii a 30.000 de autovehicule mai vechi de zece ani, scrie capital.ro.

Amanarea cu un an a taxei auto in cazul autovehiculelor inmatriculate inainte de ianuarie 2007 este o decizie „foarte pozitiva”, apreciaza directorul executiv al companiei Ford Romania, Henrik Nenzen, potrivit money.ro.

Politia din Berlin a anuntat ca trei exemplare Toyota Prius vor face parte din flota sa ecologica de masini, compusa pana acum din Opel Ampera, Mitsubishi i-MiEV sau Renault Fluence ZE, relateaza Automarket.ro.

Hyundai doreste sa ofere viitoarei generatii de hibrizi o cutie de viteze cu 10 rapoarte, potrivit voom.ro.

Sistemul care-ti blocheaza telefonul cand esti la volan: Scosche cellCONTROL, titreaza promotor.ro.

Pretul petrolului a crescut luni cu peste un dolar dupa ce ministrii de Externe din Uniunea Europeana au convenit sa interzica importurile de petrol iranian, iar autoritatile de la Teheran au amenintat din nou ca vor bloca stramtoarea Ormuz, calea de acces in Golful Persic, transmite Reuters, informatie preluata de MEDIAFAX.

Lasa un comentariu