Acasa Revista Presei Revista presei, 19 dec: Trelleborg Dej devine furnizor Ford. Afaceristii spanioli renunta la Porsche Cayenne

Revista presei, 19 dec: Trelleborg Dej devine furnizor Ford. Afaceristii spanioli renunta la Porsche Cayenne

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat, sambata, in judetul Arad, ca pana la inceputul anului 2013 vor fi reabilitati 2.300 de kilometri de drumuri nationale, iar lucrarile la 500 de kilometri vor fi finalizate la sfarsitul acestui an, informeaza MEDIAFAX.

Trelleborg va produce la Dej componente auto pentru fabrica Ford din Craiova, titreaza Ziarul Financiar.

Renault, al doilea producator auto din Franta, si-ar putea amana proiectele de investitii pentru a-si pastra lichiditatile, dupa ce piata europeana da semne de repetare a incetinirii care a urmat crizei financiare din 2008, scrie Agerpres, informatie preluata de capital.ro.

Google se mandreste cu patentul pentru modul de functionare al automobilului autonom. Vehiculele autonome de la Google au parcurs peste 1.600 de kilometri fara sofer, relateaza Automarket.ro.

Porsche Cayenne a avut un succes teribil in Spania, dar criza financiara ii obliga pe oamenii de afaceri sa renunte la masinile lor, in favoarea unor marci mai ieftine, precum Renault, scrie promotor.ro.

Lasa un comentariu