Acasa Revista Presei Revista presei, 21 noi: Garda de mediu cumpara 41 de SUV-uri. Noua uzina McLaren in Marea Britanie

Revista presei, 21 noi: Garda de mediu cumpara 41 de SUV-uri. Noua uzina McLaren in Marea Britanie

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Motoarele Boxer Turbo n-au murit, anunta cei de la Subaru odata cu dezvelirea lui BRZ, echipat cu un Boxer aspirat. Viitorul WRX va avea un 2.0 Boxer Turbo, care va oferi peste 300 CP, scrie Automarket.ro.

Garda Nationala de Mediu cauta sa cumpere 41 de autoturisme 4×4 diesel, din care 37 cu putere minima de 77 kw si 4 cu putere minima de 110 kW, potrivit capital.ro.

Volkswagen si Opel sunt cele mai tranzactionate marci pe piata auto second hand in mediul online din Romania, inregistrand in ultimul an cele mai multe anunturi publicate, potrivit datelor furnizate de AutoIndex, citate de fin.ro.

Oficialii McLaren, impreuna cu prim-ministrul britanic David Cameron, au inaugurat noua uzina a celebrului constructor din regat, informeaza money.ro.

Presedintele Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC), Kang Ho-don, a fost onorat cu Premiul National pentru Calitate al Republicii Cehe in cel mai inalt grad, cel de excelenta, de catre Milan Stech – presedinte al Senatului – in cadrul unei ceremonii desfasurate la Castelul Praga, relateaza voom.ro.

Lasa un comentariu