Acasa Lancia Frankfurt 2011: Lancia vine fara noutati notabile, dar isi prezinta gama completa, pe jumatate formata din modele Chrysler

Frankfurt 2011: Lancia vine fara noutati notabile, dar isi prezinta gama completa, pe jumatate formata din modele Chrysler

de Adrian Mitrea

Noua gama de modele Lancia (sursa - Lancia)

Lancia prezinta versiunea de productie a decapotabilei Flavia la Salonul Auto de la Frankfurt (13-25 septembrie). Aceasta Flavia este de fapt un Chrysler 200 Cabrio rebranduit si a fost aratata pe post de concept in martie, la Salonul Auto de la Geneva. Pe langa aceasta masina, care cu greu poate fi numita o noutate, Lancia isi expune intreaga gama de sase modele pe care este gata sa o comercializeze in Europa.

Astfel, modelele Musa, noul Ypsilon si Delta au traditie in interiorul marcii si isi continua viata de serie, dar pe langa ele mai vin in gama si fratii vitregi Thema (derivat din Chrysler 300), Lancia Flavia Cabrio (derivata din Chrysler 200 Cabrio) si Grand Voyager (derivat din Chrysler Grand Voyager).

In martie, la Geneva, Lancia a avut la stand si o varianta sedan a modelului Flavia, insa relatarile recente din presa auto internationala sugereaza ca doar decapotabila va intra in productie sub sigla Lancia. Acest lucru pare sa fie confirmat si de „fotografia de familie” de mai sus, din care lipseste Flavia sedan (un Chrysler 200 rebranduit).

Astfel, Lancia afiseaza o gama completa de masini. Ramane de vazut cat de reusit va fi procesul de relansare a marcii, dupa o perioada moarta in care singura noutate a fost modelul compact Delta.

Lancia Flavia Cabrio (sursa - Lancia)

Lancia Ypsilon 2011 (sursa - Lancia)

Lancia Grand Voyager (sursa - Lancia)

Lancia Thema (sursa - Lancia)

Lancia Delta (sursa - Lancia)

Lancia Musa (sursa - Lancia)

Lasa un comentariu