Acasa Mitsubishi Mitsubishi recheama in Romania 120 de masini Outlander

Mitsubishi recheama in Romania 120 de masini Outlander

de Vlad Barza

Mitsubishi Outlander (sursa - Mitsubishi)

Importatorul Mitsubishi in Romania, compania M Car Trading, recheama in service 120 de SUV-uri Outlander pentru posibile probleme la strangerea suruburilor de fixare a butucilor rotilor spate. Operatiunea dureaza cel mult 70 de minute pentru fiecare masina in parte. Producatorul japonez a mai facut un recall de Outlander in Romania acum un pentru 295 de masini la care se putea deteriora cablajul computerului motorului.

La operatiunea din prezent se mentioneaza ca se poate intampla, ca datorita strangerii incorecte a suruburilor de fixare a butucilor rotilor spate la cuplul specificat, la unele autovehicule suruburile de fixare sa se slabeasca. Acest lucru conduce in cazul utilizarii autovehiculului pe distante lungi la zgomote anormale la deplasare.

In Romania nu s-a inregistrat niciun accident, insa pe plan european a fost un caz.

La service se vor verifica si restrange suruburile de fixare, iar durata operatiunii va fi intre 20 si 70 de minute, in functie de lucrurile ce trebuie remediate.

M Car Trading rechema in iulie anul trecut in service 295 de unitati Outlander echipate cu motor diesel de 2 litri, din cauza faptului ca s-ar putea deteriora cablajul computerului motorului.

Lasa un comentariu