Acasa Revista Presei Revista presei, 26 iun: SUA adopta patru cilindri in loc de sase. Mercedes pregateste trei noi SUV-uri

Revista presei, 26 iun: SUA adopta patru cilindri in loc de sase. Mercedes pregateste trei noi SUV-uri

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Comportamentul cumparatorilor americani s-a schimbat radical in ultimii ani. Pretul in crestere al carburantilor a facut ca motoarele cu patru cilindri sa le depaseasca la numar pe traditionalele unitati cu sase cilindri, informeaza Automarket.ro.

Mercedes-Benz se pregateste sa asedieze segmentul SUV-urilor: Trei noi modele in urmatorii doi ani, titreaza Ziarul Financiar.

Cei care vor merge pe litoralul Marii Negre la finele acestei saptamani vor putea evita aglomerația din Constanta intrucat va fi deschisa circulatia, cate o banda pe fiecare sens, pe o lungime de inca 21 km de autostrada, scrie capital.ro.

O prevedere din contractul de privatizare a Petrom incheiat in 2004 intre statul roman si grupul austriac OMV spune ca statul roman nu poate promova o oferta publica de vanzare de actiuni Petrom in Statele Unite fara aprobarea prealabila a companiei si a OMV, relateaza MEDIAFAX.

Lasa un comentariu