Acasa Industrie Spaniolii de la Gestamp Automocion cumpara o divizie a ThyssenKrupp. Tranzactia a primit aprobarea CE

Spaniolii de la Gestamp Automocion cumpara o divizie a ThyssenKrupp. Tranzactia a primit aprobarea CE

de Radu Preda

Caroserie auto (sursa - Gestamp) Gestamp Automocion, companie spaniola care se ocupa cu designul, dezvoltarea si fabricarea de componente metalice si sisteme structurale pentru industria auto, achizitioneaza de la gigantul ThyssenKrupp divizia  Metal Forming, iar tranzactia a fost aprobata de catre autoritatile de reglementare ale Uniunii Europene.

Achizitia va consolida operatiunile Gestamp in Germania, Marea Britanie si Franta, precum si pe pietele emergente, precum Turcia si China.

Cu 5.700 de angajati, ThyssenKrupp Metal Forming a realizat vanzari de 1,1 miliarde euro in anul fiscal 2010. ThyssenKrupp are unitati de productie in Germania, Franta, Marea Britanie, Spania, Polonia, Turcia si China.

Incluzand operatiunile ThyssenKrupp Metal Forming, grupul are peste 23.000 de angajati si se asteapta sa atinga venituri de peste 5,1 miliarde euro in 2012.  Grupul are peste 90 de puncte de productie in Europa, America si Asia.

Gestamp Automocion este un grup international care deserveste puncte cheie din industria auto: caroserie, sasiu, componente din metal si alte sisteme.

Lasa un comentariu