Acasa Revista Presei Revista presei, 25 iul: Virare automata de la Toyota, in caz de impact. Vanzari globale in crestere cu 14% pentru Chevrolet

Revista presei, 25 iul: Virare automata de la Toyota, in caz de impact. Vanzari globale in crestere cu 14% pentru Chevrolet

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a lansat licitatiile pentru atribuirea contractelor de consiliere si asistenta de management, in suma totala de 21,27 milioane lei, pentru constructia a sase tronsoane de autostrazi, scrie MEDIAFAX.

Constructorul japonez Toyota a oferit o prima demonstratie a ceea ce inseamna sistem de siguranta pre-coliziune. Sistemul este capabil sa preia controlul asupra directiei vehiculului pentru a minimiza impactul in cazul unei coliziuni, relateaza Automarket.ro.

Politia britanica confisca masinile smecherilor arabi, titreaza promotor.ro.

Un Ferrari de culoare galbena cu 16.000 de kilometri la bord, care i-a apartinut chitaristului Eric Clapton, s-a vandut cu 66.500 de lire (73.000 de euro) la o licitatie organizata sambata la Silverstone, scrie BBC News, informatie preluata de Ziarul Financiar.

Vanzari mondiale in crestere cu 14% pentru Chevrolet, in primul semestru din 2011, informeaza capital.ro.

Mercedes a anuntat investitii uriase, de 2 miliarde de dolari, in cea mai mare fabrica pe care o detine in afara Germaniei, scrie voom.ro.

Lasa un comentariu