Acasa Revista Presei Revista presei, 20 iul: Tata vrea motoare cu Jaguar si Land Rover. Slujba preferata a britanicilor, prezentator Top Gear

Revista presei, 20 iul: Tata vrea motoare cu Jaguar si Land Rover. Slujba preferata a britanicilor, prezentator Top Gear

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Fabrice Cambolive, directorul general al Renault Commercial Roumanie, va fi promovat incepand cu data de 1 septembrie in functia de director comercial Renault pentru Rusia si Eurasia, regiune care cuprinde tarile CSI din fosta URSS, potrivit unui comunicat oficial al Renault Rusia, scrie Ziarul Financiar.

Un sondaj operat in Regatul Unit a aratat ca slujba de vis a 30% din respondenti este cea de prezentator al emisiunii Top Gear de la BBC. Aproape 400 de persoane viseaza la acest post, in timp o cariera in Formula 1 ar fi pe locul cinci, scrie Automarket.ro.

Unul din rarele Porsche 911 Strassenversion GT1 este de vanzare, titreaza masini.ro.

Tata Motors doreste sa proiecteze si sa produca motoare in colaborare cu marcile britanice pe care le detine, Jaguar si Land Rover, relateaza voom.ro.

Rowan Atkinson, celebrul interpret britanic al unuia dintre cele mai cunoscute si indragite personaje de comedie din istoria televiziunii, Mr. Bean, a fost invitatul special al emisiunii Top Gear din weekend-ul trecut si a fost cel mai rapid pe circuit, informeaza garajul.ro.

Lasa un comentariu