Acasa Revista Presei Revista presei, 8 iul: Audi nu-si poate insusi TDI. Leaf bate Volt in SUA

Revista presei, 8 iul: Audi nu-si poate insusi TDI. Leaf bate Volt in SUA

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Curtea Europeana a respins cererea Audi de a inregistra ca marca proprie sigla TDI. Oficialii europeni au considerat ca acronimul este o abreviere generala a tehnologiei si nu poate fi un brand, potrivit Automarket.ro.

Guvernul ar putea obtine gratuit zgura de la ArcelorMittal din Romania pentru drumuri si autostrazi, scrie MEDIAFAX.

Nissan Leaf castiga batalia cu Chevrolet Volt in SUA, modelul electric japonez inregistrand vanzari mai mari in primele sase luni ale acestui an, conform automobilemag.com, informatie preluata de capital.ro.

Opel si-a crescut considerabil vanzarile in Europa in prima jumatate a anului 2011, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, scrie voom.ro.

Mihai Sofian, 57 de ani, absolvent de metalurgie la Politehnica, a pus pe picioare la finele anului 2003 afacerea Rematholding, lucrand initial intr-un sediu vecin cu fostul Remat Bucuresti Sud, relateaza Ziarul Financiar.

Romania are termen pana la 31 decembrie sa constituie stocurile minime de titei si produse petroliere aferente acestui an si cele restante din 2009, pentru a evita declansarea unei proceduri de infringement din partea Comisiei Europene, informeaza MEDIAFAX.

Lasa un comentariu