Acasa Dacia VIDEO: Cursa de la Pikes Peak de la bordul celui mai impresionant autovehicul care a purtat sigla Dacia vreodata

VIDEO: Cursa de la Pikes Peak de la bordul celui mai impresionant autovehicul care a purtat sigla Dacia vreodata

de Adrian Mitrea

Dacia Duster No Limit la Pikes Peak (sursa - Renault)

Ca Dacia a obtinut locul al treilea in cursa de la Pikes Peak, considerata cea mai dificila urcare in coasta din lume, nu mai este o noutate, insa Renault a publicat un clip care urmareste metru cu metru evolutia pilotului Jean Philippe Dayraut la bordul celui mai spectaculos autovehicul care a purtat vreodata sigla Dacia, Duster No Limit de 850 Cai Putere. Imaginile arata ca pana si simpla terminare a cursei poate fi numita o performanta.

Pikes Peak International Hill Climb este o competitie care are loc in fiecare an pe varful Pikes Peak din Colorado, SUA. Proba are o lungime de 19,99 kilometri, iar diferenta de nivel dintre start si sosire este de 1.439 de metri. Punctul minim al intrecerii se afla la altitudinea de 2.862 metri, iar in total sunt 156 de viraje. Suprafata pe care a avut loc intrecerea este un amestec intre macadam si asfalt. Competitia face parte din calendarul FIA International Events.

Lasa un comentariu