Acasa Citroen Citroen lanseaza de Paste, in Romania, editia speciala Citroen C3 Connecting

Citroen lanseaza de Paste, in Romania, editia speciala Citroen C3 Connecting

de Adrian Mitrea

Citroen C3 Connecting (sursa - Citroen)

Citroen Romania lanseaza de Paste seria speciala Citroen C3 Connecting, care dispune de elemente de stil specifice si, dupa cum ii spune si numele, de functii de conectivitate avansate.

Masina se remarca in primul rand prin elemente de design precum finisaje cromate (grila radiatorului, manerele portierelor, ornamentele geamurilor si suportul retrovizoarelor), geamuri fumurii pe spate si jantele model Nuclear, inspirate de la modelul Citroen DS3, a anuntat Citroen Romania.

Numele seriei speciale vine de la faptul ca masina este echipata cu priza USB (pentru a putea conecta o sursa audio auxiliara cum ar fi iPod, MP3 player sau memory stick), priza de 12 V, conexiune Bluetooth (ce include functia handsfree pentru mai multa siguranta in trafic) si un radio CD cu functie MP3 si 6 incinte acustice.

Pe langa acestea, Citroen C3 Connecting mai are dotari precum directie asistata, oglinzi retrovizoarele actionabile electric, volan reglabil pe inaltime si in adancime, computer de bord, cruise control (incluzand si functia de limitare a vitezei), senzori de parcare spate, sase airbag-uri si ABS.

Plansa de bord poate fi personalizata in doua culori, in functie de culoarea caroseriei.

Citroen C3 Connecting este disponibil cu doua motorizari pe benzina (1,4 litri de 75 Cai Putere si 1,4 litri VTi de 95 Cai Putere) si una turbo diesel (1,4 HDi de 70 Cai Putere, cu filtru de particule). Pretul de baza, pentru motorizarea de 1,4 litri cu 75 Cai Putere, este de 10.790 euro (TVA si reducere incluse).

Citroen C3 cu motorul de 1,4 litri si 95 Cai Putere a fost si In garajul nostru. Poti citi testul complet aici sau poti vedea doar varianta video mai jos.

comenteaza pe clubcitroen si pe psaclub

 

Lasa un comentariu