Acasa Fara Categorie Revista presei, 12 apr: PSA investeste in Slovacia pentru un nou model. Alfa Giulia se lasa asteptata

Revista presei, 12 apr: PSA investeste in Slovacia pentru un nou model. Alfa Giulia se lasa asteptata

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Un studiu realizat pe parcursul anului 2010 de Bridgestone a demonstrat ca 71% dintre soferii din Europa ruleaza cu cauciucurile mai putin umflate decat ar trebui, scrie capital.ro.

CNADNR va scoate la licitatie, in luna mai, proiectarea si constructia tronsonului de autostrada Cernavoda-Medgidia, dupa ce a reziliat contractul acordat companiei franceze Colas, iar lucrarile vor incepe pana la finele anului, a declarat, luni, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, citata de MEDIAFAX.

Productia auto europeana va fi cu 250.000 de unitati mai mica trimestrul acesta, din cauza dezastrului din Japonia, titreaza HotNews.ro.

Constructorul auto francez PSA Peugeot Citroen va investi 130 milioane de euro in uzina sa de la Trnava (Slovacia) pentru a putea demara productia unui nou model de automobil, a declarat luni directorul PSA, Philippe Varin, transmite AFP, informatie preluata de money.ro.

Masina care se conduce singura, proiectul la care Google lucreaza, ar putea elimina accidentele rutiere din intreaga lume, conform coordonatorului acestui proiect, Sebastian Thrun, relateaza voom.ro.

Debutul brandului Alfa Romeo pe piata din SUA, programat pentru finalul lui 2012, va fi amanat cu cel putin sase luni. Sergio Marchionne este nemultumit de designul viitorului sedan mediu Giulia, scrie Automarket.ro.

Lasa un comentariu