Acasa Lotus A fost infiintat Clubul Lotus Romania, avandu-l printre fondatori pe pilotul Eugen Ionescu Cristea

A fost infiintat Clubul Lotus Romania, avandu-l printre fondatori pe pilotul Eugen Ionescu Cristea

de Adrian Mitrea

Prima actiune a Lotus Club Romania (sursa - 0-100.ro)

Forza Rossa, importaorul marcilor Ferrari si Lotus in Romania, a infiintat Clubul Lotus Romania, dedicat proprietarilor si fanilor marcii britanice Lotus, dupa ce in 2009 a fost infiintat Clubul Proprietarilor de Ferrari. Intre cele doua cluburi exista insa diferente semnificative.

Cel dedicat proprietarilor Lotus pune accentul pe timp liber si masini, in timp ce Clubul Proprietarilor de Ferrari este, din octombrie 2009, si o structura de lobby, formata dintr-un grup de oameni care isi propune sa influenteze autoritatile pentru protejarea mediului de afaceri.

Primul eveniment al Clubului Lotus Romania a avut deja loc in Brasov si a constat intr-o sesiune de condus pe drumuri sinuoase, dar si pe un circuit de langa Ghimbav.

In cadrul Lotus Club Romania, Forza Rossa va organiza o suita de evenimente in acest an, de la raliuri turistice sau iesiri la sfarsitul saptamanii pana la organizarea de zile de pilotaj pe circuit.

„Dorim sa stabilim legaturi cu alte Cluburi Lotus din Europa. Ne bucuram sa avem printre membrii fondatori pe dl Eugen Ionescu Cristea, care este nu numai un campion de raliuri desavarsit, dar si o adevarata enciclopedie a automobilului si pilotajului”, a declarat directorul de marketing al Forza Rossa, Lucian Sonea.

Forza Rossa opereaza ca unic importator Ferrari pe piata romaneasca precum si in Bulgaria si Republica Moldova. Incepand cu 2011, Forza Rossa este reprezentantul exclusiv al marcii Lotus in Romania, Serbia, Muntenegru si Republica Moldova. Compania Forza Rossa controleaza singurii dealeri Ferrari si Lotus in Romania. Firma este detinuta de sotii Camelia si Ion Bazac, prin Forza Rossa Holding, firma inregistrata in Cipru (86,3%). Celalalt actionar al Forza Rossa, cu o detinere de 13,6%, este un cetatean italian, Leo Taroni.

Pe 0-100.ro poti citi o prima impresie de la volanul lui Lotus Elise, un interviu cu Ion Bazac in care spune cum a ajuns sa importe Lotus in Romania si poti vedea cum a fost la inaugurarea showroom-ului (video HD).

Lasa un comentariu